Σπουδαία εμφάνιση, νίκη και πρόκριση στην φάση των 16 του Κυπέλλου Κρήτης για την σκακιστική ομάδα του τόπου μας, τον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων, μέσα στο «Γεντί Κουλέ» επί του Ο.Φ.Η. 2000.
Ο Σ.Ο. Ανωγείων επιβεβαιώνοντας ξανά την πολύ καλή κατάσταση των σκακιστών του και την συνεχή αγωνιστική βελτίωση που επιτυγχάνεται στο σωματείο, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη και πρόκριση επί ενός ισχυρότερου αντιπάλου η οποία εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική της ομάδας των Ανωγείων.
Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, από την στρατηγική της ομάδας πριν το ματς έως τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι σκακιστές του ΣΟ Ανωγείων τις παρτίδες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:
Λυράκης Σταύρος – Μαρής Γιάννης 0-1
Καδιάνης Ιάκωβος – Νταγιαντάς Μανώλης 0,5-0,5
Πετράκης Νίκος – Μέμος Γιάννης 1-0
Χατζάκης Γιώργος – Χαιρέτης Γιάννης 0-1
Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν. Την αποστολή του ΣΟ Ανωγείων συνόδευσαν οι Μιχάλης Νταγιαντάς, Γιώργης Καλλέργης και Τζούλια Νταγιαντά η οποία έκανε το φωτορεπορτάζ.
Το ΔΣ του ΣΟ Ανωγείων θέλει να ευχαριστήσει τον ΟΦΗ για την φιλοξενία και τις άψογες αγωνιστικές συνθήκες και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον αγώνα πρωταθλήματος όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί στα Ανώγεια στις 10 Απριλίου.
Ευχόμαστε στην ομάδα του ΣΟ Ανωγείων καλή συνέχεια στο Κύπελλο και να μπει εξίσου δυναμικά στο Πρωτάθλημα!
Όλα τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου του κυπέλλου:
ΟΦΗ 2000 – ΣΟ Ανωγείων 1,5 – 2,5
ΟΦΣΧ – ΑΟ Κισσάμου 2-2 (πέρασε ο ΟΦΣΧ με κριτήριο Βερολίνου)
ΣΟ Ρίθυμνα – ΣΟ Λέων Κάντια 0,5 – 3,5
ΟΤΕ Χανίων – ΟΑΧ 2000 3,5 – 0,5
ΕΓΟΗ – ΣΑ Χερσονήσου 1-3
Η κλήρωση του επόμενου γύρου θα γίνει στις 3 Μαρτίου και τα παιχνίδια στις 19 του ίδιου μήνα.
Σχολιάστε